Informasjon Ustaoset

 

 

I leiligheten er det: Oppholdsrom med peis, TV, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, dekketøy, støvsuger, radio med kassettspiller.

 

Bad med dusj, vaskemaskin og tørketrommel og tørkestativ. Soverom – 6 senger fordelt på 3 rom med dyner og puter.

 

NB! Ved overnatting i alkoven i 2 etg. bør varmen nede reduseres/slås av, døren inn til stuen lukkes og luftes godt ut fra de andre rommene.

 

Balkong – det er ikke tillatt å tørke tøy på balkongrekkverket. Ved behov for toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter, lyspærer, støvsugerposer og filterposer til kaffetrakter, så kan dette kjøpes på nærmeste butikk. Levere kvitteringen til styret for å få refundert pengene.


Husk å pakke med sengetøy (dynetrekk, laken, putetrekk), håndklær og kjøkkenhåndklær. Dyr har ikke adgang til stue og soverom. Disse må holdes i gangen.

Adresse: Bua – Ustaoset AS Leilighet nr. 8 3593 Ustaoset

 

Strømmen i leiligheten kan gå pga. overbelastning under oppvarming.

Hovedstrømmen går ved 10 kilowatt.

For å unngå dette kan en ringe til Reidar Lislegaard, tlf. 32 09 33 25 / 47 82 97 77 og gi beskjed om at han skrur opp varmen dagen før første ankomstdag.

 

Skulle strømmen gå, så er sikringsskapet nede i første etasje, ved siden av trappen. Døren er merket med lagerboder og kan låses opp med hovednøkkelen.

 

I enden av gangen er det en dør som fører inn til sikringsskapet – skap nr. 8 tilhører oss (PS! Det er automatsikringer).

 

Det er opprettet en «ved-konto» på bensinstasjonen. Her kan det hentes ved når det trengs, men ikke mer enn 1 sekk omgangen. Ved er kun men som kos, ikke som oppvarming.

Spontan overnatting

 

Ønsker dere å overnatte uten å ha bestilt leiligheten på forhånd, sjekk på www.bgo-hyttebok.com om leiligheten er ledig, ta kontakt med Thomas Jordal, tlf. 924 51 619, for å få leien bekreftet.

 

Ta deretter kontakt med Oddvar Vindegg som har en ekstra nøkkel. Han bor i et hus som ligger ved veien - ca. 600 meter fra leiligheten mot Geilo. Han kan nås på følgende telefonnummer: Oddvar Vindegg - 32 09 31 21 / 95 95 49 95 ( Jan Olav Vindegg 95 87 38 38 ) Ved feil eller mangler må styret informeres på mail: Lufthavnbu.Bergen@avinor.no

Render time: 0.02 seconds
600,048 unique visits